Oppdaterte banekalendere

04.04.2016

Banekalenderne er nå oppdaterte med nytt oppsett frem til 1. juli.

Det er svært viktig at klubbene ved lagene følger prosedyren vedrørende ønske om mer treningstid, kansellering av treningstid, samt flytting av kamper.

IKAS, OIF og OFK er blitt enige om følgende prosedyrer: 

1.       Ved behov for mer treningstid; sjekk banekalenderen og send en skriftlig henvendelse/bestilling til baneleie@idrettsparkenkunstgress.no. Bekreftelse kommer og banekalender blir oppdatert.

2.       Ved behov for å flytte kamp; sjekk banekalender og send en skriftlig henvendelse/bestilling til baneleie@idrettsparkenkunstgress.no. Vent på bekreftelse FØR søknad om omberamming sendes Trøndelag Fotballkrets. Banekalender blir oppdatert når endringsmelding fra TFK kommer. NB! Kampflyttinger skal i tillegg følge vanlig prosedyre ift. kontakt med bortelag etc.

3.       Hvis treningstid utgår; send skriftlig beskjed til baneleie@idrettsparkenkunstgress.no og banekalender blir oppdatert. Dette er spesielt viktig for lag som er satt opp med treningstid på en av banene, men som har kamp samme dag/tid på annen bane!

 

Send kopi til baneansvarlig i egen klubb vedr alle henvendelser jf pkt. 1-3.

OIF: Roger Schei Iversen scheiversen@gmail.com

OFK: Jon Møkkelgård  post@orklafk.no

 

Retningslinjer for bruk av OMA, OKG og Idrettsparken for øvrig:

•        Mål skal ikke flyttes mellom banene i Idrettsparken. På banene er det plassert nok antall mål slik at all oppsatt trenings- og kampaktivitet kan gjennomføres.

•        Sørg for å avslutte trening i god tid når det er kamp som kommer etter treningsøkta. Banen(e) skal være ryddet slik at kamp(er) kan komme i gang på angitt kamptidspunkt.

•        Oppvarming ifm treninger/kamper på kunstgress skal ikke forekomme på gressbanene i Idrettsparken. Vi ber lag som har treningstid før kamp vise fleksibilitet slik at lagene som skal spille kamp får litt oppvarmingsareal på kunstgress.

•        Rydd etter hver trening/kamp; sportstape, isposer, annet søppel skal kastes i søppelstampene som er utplasserte rundt banene!

 

NB! Det er OIF- og OFK- trenere/lagledere som har ansvar for at ovennevnte punkter følges av deres respektive lag. Ved kamper så plikter trenere/lagledere for hjemmelag å informere motstandere og sørge for at også de følger de ovennevnte punkter!